fbpx

ПРЕЗЕНТАЦИЯ И РЕКЛАМА

Видео материалите са един чудесен начин да рекламирате своя бизнес или дейността на вашата организация. Чрез използването на видео материали, вашите клиенти ще останат очаровани от продуктите или услугите, които предлагате. Видео материалите са подходящи, когато организирате някакво събитие, конференция или подготвяте кратка презентация.

ПРОЕКТ ПО ИЗБОР

Повечето видео проекти са предназначени за масовия потребител, но не е задължително разработването на видео да е единствено с рекламна цел.  Изненадайте близките си хора с въздействащ видео клип с вашите снимки и пожелания!

ПРОЦЕС НА ПРОЕКТИРАНЕ

Процесът на проектиране на видео материали включва изграждането на основната концепция и структура, обработка, монтаж, тестване и корекции.

Доверете ни се в създаването на ефектно видео за вашето събитие или реклама:

  • Видео-портфолио, представящо проектите на клиента по един интересен и стилен начин.
  • Видео-реклама, представяща конкретен продукт или продукти от една серия;
  • Видео-реклама, представяща цялостната дейност на фирмата/организацията;
  • Интро видео за предстоящо събитие;
  • Подаръчно видео със снимки и текст.

СРОКОВЕ И ЦЕНИ

Срокът и цената за видеообработка се сформира на базата на продължителността на видеото, използваните ефекти, обработката на материалите и др. Обикновено срокът за видеообработка на материали с продължителност около 3-5 минути е не повече от 1 седмица.

Не сте сигурни какъв видео клип би бил най-подходящ за вас? Свържете се с нас, за да можем да ви съдействаме и помогнем в избора!

Свържете се с нас!