fbpx

ВЕЧЕ ИМАТЕ УЕБ САЙТ. А СЕГА НАКЪДЕ?

След като вече имате уеб сайт или онлайн магазин, е необходимо да се погрижите за неговата достъпност и функционалност. Сайтовете са много добра реклама за вашия бизнес или дейност, поради което трябва редовно да бъдат актуализирани и лесно откриваеми от бъдещите ви клиенти.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Чрез оптимизирането на уеб сайт или онлайн магазин, клиентите ще ви откриват много по-бързо и лесно. Вашият сайт няма да бъде просто един от многото „изгубени“ в Интернет, а напротив – ще бъде достъпен.

Методите за оптимизиране на сайт са много, но най-често те включват – SEO анализ, ключови думи, мета описание, оптимизация на изображения, олекотяване на страници и др.

AB Studio Buketite.net
AB Studio Kam Motors Design
AB Studio Estelab

ВИДОВЕ ПОДДРЪЖКА

Проектирането и реализирането на един уеб сайт не е достатъчно условие за постигането на добра онлайн визия. Клиентите ви ще искат да имат достъп до нова и качествена информация, която е необходимо да се обновява редовно. Точно поради тази причина ви е необходима поддръжка.

Нашата фирма предлага както годишни и месечни абонаменти за поддръжка, така и седмични. Поддръжката зависи от вида на сайта или онлайн магазина, но най-често тя включва:

  • Добавяне на нова информация – текст и изображения.
  • Премахване на вече ненужна информация – текст, изображения и публикации.
  • Оформление на нови публикации.
  • Защита от хакерски атаки и зловреден софтуер.
  • Добавяне на нови функционалности към сайта.
  • Актуализиране на плъгини (ако сайтът е разработен посредством CMS).

СРОКОВЕ И ЦЕНИ

При поддръжката на уеб сайт или онлайн магазин се стремим максимално бързо да добавяме новата информация. Сроковете се определят в зависимост от вида на поддръжката и желанията на клиентите ни.

Сроковете, които определяме за SEO оптимизация изцяло зависят от вида на уеб сайта или онлайн магазина, броя на страниците и количеството информация. Обикновено срокът за SEO оптимизация е от 1 седмица до 1 месец.

Цените за поддръжка и SEO оптимизация също се определят според вида на уеб сайта или онлайн магазина, а също и според вида на поддръжката (седмична, месечна). Не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви съдействаме при избора на поддръжка или SEO оптимизация.

Свържете се с нас