За нас - AB Studio

Фирма AB Studio е уеб и рекламна агенция, чиято основна дейност включва цялостно изграждане, поддръжка и оптимизация на уеб сайтове и онлайн магазини, интернет реклама, дизайн и печат на рекламни материали (плакати, брошури, флаери), дизайн и изработка на бизнес материали (визитки, фирмени печати, бланки, пликове), дизайн на лого, инфографики, предпечатна подготовка, продуктова фотография и видеообработка.
 

 
AB Studio е основана през януари 2017 г. от студентите Явор Атанасов и Ралица Атанасова (Банкова). Първоначално фирмата се занимава с изработка и редизайн на уеб сайтове. През изминалата година фирмата разработва множество корпоративни уеб сайтове на фирми и неправителствени организации от цяла България.
 

 
През април 2018 г. нашата фирма стана партньор и участник в първата конференция Sheleader@digital Conference, посветена на ролята на жените в дигиталния свят. Конференцията беше организирана от Български център на жените в технологиите и Българско председателство на съвета на ЕС.
 

 
През април 2018 г. AB Studio разработва официалния уеб сайт e-start@school. Сайтът е разработен във връзка с проекта на Дигитална Национална Коалиция. Проектът е финансиран от Google.org и ще подпомогне 450 учители в Северозападна България да подобрят своите дигитални умения.