6 причини защо ТРЯБВА да имате уеб сайт - АБ Студио

За собственици на малък и среден бизнес, които все още нямат уеб сайт

 

  1. Печелите доверие

Днес все повече потребители използват интернет, за да търсят продуктите или услугите, от които се нуждаят. Вашият малък бизнес ще спечели доверието на клиентите, ако имате изграден уеб сайт. Без него потенциалните клиенти ще избягат при конкуренцията.  Ако вече имате уеб сайт, но е „домашно“ направен, професионалният редизайн ще осигури на Вашия бизнес професионален образ, който вдъхва още по-голямо доверие.

 

  1. Пестите пари

Като собственик на малък бизнес сигурно си мислите, че не можете да си позволите да имате професионален уеб сайт. Всъщност, не можете да си позволите да НЯМАТЕ. Въпреки че понякога първоначалните разходи за изработка може да бъдат високи, последващата месечна поддръжка излиза между 50-100 лева. А в някои случаи дори няма нужда от такава. В сравнение с цените за печатна или друг вид реклама и потенциалния достигнат пазар, уеб сайтът се оказва доста икономично решение за популяризиране на Вашия бизнес.

 

  1. Клиентите са винаги информирани

Мислете за Вашия уеб сайт като за онлайн брошура или каталог. Много по-бързо и лесно е да промените информацията за даден продукт (услуга) на сайта, отколкото в печатните Ви материали. Така предоставяте ефективен начин на Вашите клиенти бързо да се информират за нов продукт или услуга, които предлагате, предстоящи събития или специални промоции.

 

статия - 6 причини защо ТРЯБВА да имате уеб сайт

 

  1. Сайтът е винаги достъпен

Вашият уеб сайт е достъпен 24/7/365, както за постоянните, така и за потенциалните Ви клиенти, предоставяйки им възможност да се запознаят с Вашия бизнес или Вашите продукти, дори когато магазинът (офисът) Ви е затворен.

 

  1. Пестите време

Предоставянето на информация на Вашите клиенти изисква време, независимо дали е по телефона, лице в лице или по имейл. Ако имате онлайн каталог, можете да предоставите много по-бързо  много повече информация за Вашите продукти или услуги.

 

  1. Подобрявате обслужването на Вашите клиенти

На вашия уеб сайт можете да добавите страница с често задавани въпроси (ЧЗВ), да публикувате статии с полезна информация или да отговаряте на въпросите на клиентите. Какъв по-добър начин да им предоставите добавена стойност към услугата (продукта) Ви от това да споделите с тях информация за нея?

 

Имате нужда от професионален уеб сайт?

Свържете се с нас, за да обсъдим Вашия бъдещ проект.

 

Намерете ни на:

https://www.facebook.com/abstudiobg/

info@abstudiodesign.com

+359898613331

 

Нашите проекти можете да разгледете на страницата ПРОЕКТИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *